İçeriğe geç

Kupanın Hakemi Kim

Süper Kupa hakemi kim oldu?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda başlayacak Türkiye Süper Kupa mücadelesini hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği, yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ile Volkan Ahmet Narinç’in yapacağı belirtildi.

BJK GS Süper Kupa 2024 hakemi kim?

2024 Süper KupaBeşiktaşlı futbolcular ve van Bronckhorst kupadan memnunEtkinlikSüper KupaYerAtatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbulHakemAtilla Karaoğlan← 2023 2025 →2 satır daha

Kupa maçında hakem kim?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Maçın hakemliğini Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

EURO 2024 finalinde hangi hakem?

EURO 2024 finalinde İspanya ile İngiltere arasında oynanacak karşılaşmayı Fransız hakem François Letexier yönetecek.

GS BJK maçı hakemi kim?

Galatasaray ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek. İki üst düzey takım arasında saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Galatasaray’ın kaç tane süper kupası VAR?

Galatasaray, 17 kez kupayı kazanan ve 27 kez Süper Kupa maçı oynayan kulüptür. Trabzonspor, 1976-1980 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında kazandığı beş şampiyonlukla en uzun şampiyonluk serisine sahiptir.

2024 Süper Kupayı kim aldı?

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2024 Turkcell Süper Kupası’nda rakibi Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray A.Ş. ve Ziraat, Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş A.Ş.

2024 Süper Kupa finali hangi kanalda?

UEFA Süper Kupa finali TRT 1 kanalından şifresiz yayınlanacak. Türkiye ile EURO 2024’e katılan Arda Güler, tatili sona erdikten sonra Real Madrid’in Amerika kampına katıldı.

24-25 Süper Kupa ne zaman?

Eleme turu 24/25Tarih#Ev sahibi takımFinalCumartesi 3 Ağu. 2024Galatasaray0:5BeşiktaşTüm maçlar2 satır daha

Türkiye Kupası finali nerede 2024?

22 23 Atatürk Olimpiyat Stadyumu İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Türkiye’nin Olimpiyat rüyasının gerçekleştiği en büyük eser olarak tanımlanabilir. Stadyumun inşa fikri, İstanbul’un Olimpiyat teklifinden doğmuştur.

Halil Umut Meler hangi takım?

ADANA DEMİRSPOR A.Ş.

Süper Kupayı hangi hakem yönetecek?

Ziraat ile 2023-2024 sezonu Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş A.Ş. oldu. 2024-2024 yılları arasında oynanacak 2024 Turkcell Süper Kupa müsabakasının hakemleri belli oldu. 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Halil Umut Meler elit hakem mi?

FIFA Elit Kategori Hakemimiz Halil Umut Meler, UEFA tarafından 2-4 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenen UEFA Elit Hakem Semineri’ne katıldı.

UEFA ve FIFA aynı mı?

15 Haziran 1954 (70 yıl ve 92 gün önce) UEFA, FIFA’ya bağlı altı konfederasyon arasında en büyük konfederasyondur ve diğer tüm federasyonlar arasında en güçlü finansal ve spor altyapısına sahiptir.

10 Temmuz maç var mı?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda mücadele edecek sarı-lacivertli takımın hazırlıkları sürerken, hazırlık maç programı açıklandı. Fenerbahçe bugün Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile karşılaşacak. Maç 10 Temmuz Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray Hatayspor hangi hakem yönetecek?

2024-2025 Trendyol Süper Lig sezonu bu gece Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasındaki maçla başlayacak. Rams Park Arena’da saat 21:00’de başlayacak ve beIN SPORTS 1’den yayınlanacak karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek.

Volkan Bayarslan hangi takımda?

FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.

Galatasaray Kopenhag maçının hakemi kim?

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Maçtan kısa bir süre önce maçın hakemi açıklandı. UEFA’nın resmi sitesinde yer alan habere göre Galatasaray – Kopenhag maçını Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek.

Süper Kupa’nın kimin maçı VAR?

2021 Türkiye Süper Kupası veya sponsorluk anlaşmasına göre 2021 Turkcell Süper Kupası, 5 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:00’da oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir